Előfizetői tartalom

Jó hírt közölt a kormány a magyar szülőknek: applikációval segítenek a bajban

MTI
|
Portfolio
Gyermek elsősegély mobiltelefonos applikációt mutattak be pénteken Budapesten. Az alkalmazás rövid videókon és leírásokon keresztül segíti a szülőket a gyerekbalesetek megelőzésében és ellátásában – jelentette be Hornung Ágnes, az alkalmazás létrejöttét támogató Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a Bethesda Gyermekkórházban tartott sajtótájékoztatón.

Az applikációban megtalálható videókat a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szakorvosai állították össze, ezek akut vészhelyzet vagy bármilyen betegség esetén gyors és hatékony segítséget tudnak nyújtani a szülőknek. Az államtitkár szerint ez növelheti a szülők biztonságérzetét és csökkentheti az aggodalmakat.Gesztes Éva, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szakmai igazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés