Előfizetői tartalom

Íme az idei év kihagyhatatlan utazási élményei

Portfolio
Napjainkban már nem elég egyszerűen csak elutazni egy helyre: egyre többen szeretnének a kikapcsolódós mellett többet is megtudni az adott helyről. A Virtuoso luxusutazási vállalat éppen ezért most 20 000 tanácsadó részvételével készített egy listát, melyből kiderül, melyek a 2024-es év kihagyhatatlan utazási élményei. Lássuk.

1. Asztroturizmus

Az asztroturizmus során a fő hangsúly az éjszakai égbolt csodáin van, legyen szó hobbicsillagászatról, vagy akár az északi fény megcsodálásáról, sőt, akár az éjszakai állatok megfigyelésére irányuló túrákon is részt vehetünk.

A Virtuoso norvégiai, izlandi és kanadai utakat ajánl, ugyanakkor megjegyzi, hogy a melegebb időjárást kedvelői április 8-án Észak-Mexikóban láthatják a teljes napfogyatkozást.

2. Lassú szafari

A szafarik sok utazó bakancslistájának élén szerepelnek, de nem feltétlenül kell túlságosan a "Nagy Ötös", azaz az oroszlán, a leopárd, az orrszarvú, az elefánt és az afrikai bölény megtalálására fókuszálni.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés