Előfizetői tartalom

Bedőlt egy napelemes cég, több száz pályázó került nehéz helyzetbe

Portfolio
Nagyon nehéz likviditási helyzetbe került a Traditional Solutions Kft. napelemes kivitelező cég az előző uniós lakossági napelemes pályázat lassú kifizetése miatt, és ezt jelzi, hogy az elmúlt napokban nagyon furcsa üzenetet küldtek az ügyintézők az ügyfeleknek, majd a rákövetkező napoktól a cég kvázi elérhetetlenné vált – írja a hvg.hu.

A lap elérte az egyik cégvezetőt, aki elismerte a nehéz helyzetüket, 330 nyertes ügyfelük volt az RRF-es lakossági napelemes és energiahatékonyságos pályázaton, 68 nyerteshez ki is szállították már a napelemeket, és azt hangsúlyozta: próbálják végrehajtani a vállalásaikat, de nehéz a helyzetük, és a pályázatot lebonyolító ÉMI Nonprofit Kft.-vel is próbálnak egyeztetni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés