Előfizetői tartalom

Fontos megállapodást kötöttek az állami egészségügyben, útra terelik a betegeket

Portfolio
A felhasználó szakemberek és páciensek visszajelzései alapján fejlesztették és fejlesztik tovább a Magyarország e-egészségügyi rendszeréhez, az EESZT-hez kapcsolódó digitális betegút-menedzsment rendszert, a Dr. BetMent. Az innovatív webapplikáció – amelynek első verzióját a Roche Magyarország által alapított Magyar Személyre Szabott Egészségügy Fejlesztéséért Alapítvány (SzEFA) adományozta a magyar államnak – a jövőben újabb kórházak bevonásával, több betegségtípusra kiterjesztve fejlődik majd. A Belügyminisztérium (BM), az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ), az öt érintett kórház és a SzEFA közös fejlesztés elősegítése érdekében együttműködési megállapodásokat kötött.

Egyebek mellett kezelési tervet, időpontfoglalási rendszert és konzultációs lehetőséget kínál majd a felhasználóknak, azaz a háziorvosnak, a szakorvosnak, az ellátásszervezőnek és a páciensnek az a webapplikáció, amellyel a jövőben tervezhetőbbé és követhetőbbé tehető a betegút az alapellátástól a szakorvosi kezeléseken át az utógondozásig, illetve a terápiák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés