Előfizetői tartalom

Tömeges defekt az M1-esen: felhívást tett közzé a rendőrség

Portfolio
A kedd reggeli, M1-es autópályán történt tömeges defekttel kapcsolatban csak olyan emberek jelentkezzenek a rendőrségen, akik hitelt érdemlően – a helyszínen kiállított igazolással vagy jegyzőkönyvvel – igazolni tudják, hogy gépkocsijuk valóban a lehullott fémdarabok miatt rongálódott meg - hívja fel a figyelmet a Komárom-Esztergom megyei rendőrség.

Kedd reggel 40-50 autó kapott defektet reggel az M1-en Tata térségben a Hegyeshalom felé tartó oldalon, miután egy kamionról fémdarabok hullottak a pályára. A takarítás idejére a külső sávot a 76-os km-nél lezárták 500 méteren, a forgalom akkor egy sávon haladt, a dugó 7 km-es volt. Kapcsolódó cikkünk 2024. 01. 23. 40-50 autó kapott defektet ma az M1-es autópályán ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés