Előfizetői tartalom

Felajánlotta a lemondását a BKK vezérigazgatója

Portfolio
Walter Katalin, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója a tegnapi sajtóbeszélgetésen egy rendkívül szerencsétlen mondatot mondott, amiért tisztességgel elnézést kért és felajánlotta nekem a lemondását - közölte Karácsony Gergely főpolgármester, aki nem fogadta el a vezér lemondását. A politikus rövid közleményéből az is kiderül, hogy a BKK-nak vissza kell vonnia a járatritkítást a főpolgármester kérésére, pedig a szervezet eddig csak azt mondta, hogy a menetrendmódosítást nem vonják vissza, csak finomhangolások lesznek.

Megszólalt Karácsony Gergely A lemondását nem fogadtam el: egy rosszul megfogalmazott mondat, ami nem tükrözi a vezérigazgató személyes meggyőződését, nem írja felül azt a kiváló szakmai munkát, amit az elmúlt években a budapesti közösségi közlekedés érdekében a BKK végzett. Nem véletlenül választották meg Walter Katalint tavaly ősszel a legjelentősebb európai szakmai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés