Előfizetői tartalom

Beütöttek a szankciók Oroszországnak, kezd ellehetetlenülni az olajkereskedelem

Portfolio
Több mint egy tucat, összesen 1,3 millió tonna, 10 millió hordónyi orosz Sokol nyersolajjal megrakott tartályhajó rekedt Dél-Korea partjainál, mivel a nemzetközi szankciók miatt India nem tudja átvenni őket Oroszországtól. A különböző fizetési korlátozások miatt kezd ellehetetlenülni a két ország közötti tengeri olajkereskedelem – jelentette a Reuters.

A dél-koreai Joszu kikötőjénél rekedt orosz tarályhajók rakományának eladása jelentős akadályokba ütközik a szigorú amerikai szankciók és a fizetési nehézségek miatt, ami az egyik legjelentősebb kihívást jelenti Moszkva számára a nyugati büntetőintézkedések bevezetése óta. A kulcsfontosságú orosz exportcikknek számító Szokol nyersolajra amerikai szankciók érvényesek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés