Előfizetői tartalom

Varga Mihály: jövő héten dönt a hitelkamatok sorsáról a kormány

Portfolio
Nincs hitvita a kormányban a növekedésösztönzésről, de fontos, hogy a bővülés mellett az államháztartási hiány leszorítása is prioritás maradjon. Asztalon van a BUBOR, így a hitelkamatok rendszerének esetleges átdolgozása, erről jövő héten dönthet a kormány – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter az Indexnek adott interjújában.

Az iCon Intelligent Economy konferencián Sopronban Varga Mihály pénzügyminiszter az Indexnek arról beszélt, hogy az euró bevezetése Magyarország egyelőre nem aktuális, előbb a feltételeket kell teljesíteni. Jelenleg a magyar gazdaság tartós és stabil növekedésének elérése a legfontosabb szempont. Arról is beszélt a tárcavezető, hogy a magasnyomású gazdaságpolitika kapcsán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés