Előfizetői tartalom

Megkerülhetett a világ egyik legrejtélyesebben eltűnt repülőgépe

Portfolio
Amelia Earhart 87 évvel ezelőtti, a Csendes-óceán középső része felett történt eltűnése körüli rejtély egy lépéssel közelebb kerülhetett a megoldáshoz, mivel egy mélytengeri kutatócsoport azt állítja, hogy olyan szonárfelvételt rögzített, amelyen valószínűleg a pilótanő Lockheed 10-E Electra repülőgépe látható – írja az CBS News.

A dél-karolinai Charlestonban székelő Deep Sea Vision szonárfelvételeket tett közzé a közösségi médiában, amelyek egy repülőgép alakú, az óceán fenekén pihenő tárgyra utalnak. A csapat, amely a kutatás során egy korszerű víz alatti drónt használt, több mint 5200 négyzetmérföldet pásztázott a Csendes-óceán fenekén, Tony Romeo pilóta és az amerikai légierő egykori...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés