Előfizetői tartalom

Állami ingyenmilliók autóvásárlásra: ez aztán a csavar a történetben!

Portfolio
Az olvasói visszajelzések és a kereskedőkhöz befutó kereslet alapján jelentős érdeklődés övezi a február 5-án 17 órakor nyíló elektromos autó vásárlási pályázatot. A Via Credit pályázati tanácsadó cég rendkívül hasznos és érdekes számítást közölt legutóbbi szakértői írásában, amelyben lényegében arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen alternatív, előnyös finanszírozási lehetősége van a potenciális pályázó cégnek, ha elektromos autót szeretne vásárolni.

Az elmúlt hetekben több cikkünkben is beszámoltunk a 30 milliárd forint keretösszegű pályázati programról, melyben magyar cégek indulhatnak több millió forintos támogatásért, ha új elektromos autót vennének. Átfogó cikkünkben arra is kitértünk, hogy a pályázati feltételekben szereplő 20 hónap múlva kötelező tulajdonba vétel megnehezítheti a cégek számára az olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés