Előfizetői tartalom

Lázár János az utolsó percig várja, hogy az utolsó Volán-szakszervezet is csatlakozzon a bérmegállapodáshoz (frissítés: csatlakoztak)

Portfolio
Lázár János építési és közlekedési miniszter Facebook-oldalán azt írta, az egyik, kedden még vonakodó Volán-szakszervezet belement a MÁV-Volán-csoport dolgozóival kötött bérmegállapodásba, így már csak egy Volán-szakszervezet nem bólintott rá a tervezetre. FRISSÍTÉS!!! Szerda délután az utolsó, a Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet (SzAKSz) is aláírta a megállapodást.

Lázár János szerint „történelmi” egyezség született kedden, mikor létrejött a 3 éves bérmegállapodás a MÁV-Volán-csoport dolgozóival. A kilenc szakszervezet közül ketten – a Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet (SzAKSz), illetve a Közúti Közlekedési Szakszervezet (KKSZ) – nem fogadták el a munkáltatói ajánlatot. A miniszter szerdai Facebook-posztjában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés