Előfizetői tartalom

Kormányinfó: nem kerültünk közelebb az uniós források feloldásához

Portfolio
A kormányülésen szó volt az újszülöttek SMA-szűrőprogramjának folytatásáról, valamint a pedagógusok béremelésének folytatásáról. A csütörtöki rendkívüli uniós értékelésénél a kormány arra jutott, hogy zsarolják Magyarországot az ukrajnai támogatások ügyében, ezért azt mondta, hogy nem biztos a kormány abban, hogy Brüsszelben megállapodásra jutnak. Végül a tájékoztató alatt Orbán Viktor is megszavazta a döntést, amelyről Gulyás Gergelyt is többen kérdezték. A miniszter a még befagyasztott 20,5 milliárd eurónyi kohéziós és helyreállítási forrásnál nem látja, hogy a folyamatos tárgyalásokkal közelebb kerültek volna a feloldáshoz. A bejelentésekre akkor kerül sor, amikor Orbán Viktor miniszterelnök a feszült hangulatú rendkívüli uniós csúcson vesz részt. A tájékoztatót a Portfolio élőben közvetítette.

2024. február 01. 12:51 Megosztás Vége a kormányinfónak, ezek voltak a legfrissebb közlések Véget ért a kormányinfó. A legfontosabb kormányzati közlések: Megindult a pedagógusok esetében az emelt bérek kifizetése. Bár a kormány arra számított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés