Előfizetői tartalom

Új szakaszba lépett az orvosi ügyeleti rendszer miatti tiltakozás

Portfolio
Sokak tiltakozása ellenére február 1-jén Pest megyében is bevezetésre került az Országos Mentőszolgálat koordinálása alatt az új ügyeleti rendszer, melynek ellenére több település, köztük Szentendre és Budaörs is alternatív megoldásokat keres az ellátás biztosítására, míg a gyermekügyelet hiányosságai aggodalmat váltanak ki - számolt be a Népszava.

Tahitótfalu és a környező települések, mint Visegrád, Kisoroszi, Dunabogdány, Szigetmonostor, Pócsmegyer, Surány és Leányfalu lakói aláírásgyűjtésbe kezdtek annak érdekében, hogy a régióban megmaradjon az orvosi ügyelet. A tahitófalui ügyelet megmentésért már egy Facebook-csoportot is létrehoztak, rövid idő alatt pedig már több ezer aláírást gyűjtöttek össze....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés