Előfizetői tartalom

Fájdalmas meglepetést okozhatnak a februári gázszámlák

Bár a hazai telek egyre enyhébbek, az idei tél eddig eltelt részében több olyan időszak is akadt, amely a szokásosnál hidegebb időjárást hozott Magyarországon; ilyen volt december első harmada, de januárban is több hideghullám érte el az országot. Ilyenkor a földgáz- és a villamosenergia-felhasználás is megemelkedik, így számos háztartás magasabb rezsiszámlákat kaphat.

A hosszú távú trend egyértelműen azt mutatja, hogy - Európa más országaihoz hasonlóan - a hazai telek is egyre enyhébbek. A december-februári időszakok országos átlag középhőmérsékeleti értékei az elmúlt években sorozatosan a pozitív tartományban alakultak, amire korábban nem volt példa, ahogyan a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. (korábbi nevén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés