Előfizetői tartalom

Jön a müncheni biztonságpolitikai fórum - Sem az orosz, sem az iráni kormányt nem hívták meg

MTI
Az idei, immár hatvanadik müncheni biztonságpolitikai fórumra nem hívják meg az orosz és az iráni kormányt, de bizonyos német pártokat sem, mint például a CDU/CSU-tól jobbra álló Alternatíva Németországnak (AfD) - közölte a dpa hírügynökségnek adott és szombaton megjelent interjújában Christoph Heusgen, a konferencia elnöke.

A február 16-18. közötti fórumra több mint ötven állam- vagy kormányfőt, és mintegy száz minisztert várnak, ezenkívül nemzetközi szervezetek képviselőit, parlamenti képviselőket és neves szakértőket. Néhány nappal ezelőtt (Vlagyimir Putyin) orosz elnök azt mondta (az ukrajnai háborúval kapcsolatban): szívesen tárgyalna, de nem ezzel az ukrán kormánnyal. Más szóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés