Előfizetői tartalom

Jön a Hyundai elektromos minije

Portfolio
A Hyundai hamarosan bemutatja a Casper mini crossover teljesen elektromos változatát Európában, amelynek ára várhatóan 20 000 euró alatti lesz. Ez jelentős előrelépést jelent a vállalat számára a régió kis- és mini elektromos járműveinek (EV-k) piacán, ahol olyan versenytársakkal kerül szembe, mint a kínai Dacia Spring, a Renault Twingo és a Citroen e-C3 - írta az Autonews.

A Hyundai-hoz közel álló források szerint a Casper EV-t az idei év harmadik negyedévében mutatják be Európában, az első szállítások pedig az év végéig várhatóak. A Chosun Daily értesülései szerint a gyártás tervek szerint júliusban kezdődik. Ezzel az új modell bevezetésével a Hyundai nem csak bővíti elektromos járműportfólióját, hanem közvetlen versenybe is száll...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés