Előfizetői tartalom

Indul a regisztráció a régió legfontosabb gazdasági esettanulmányi versenyére

Portfolio
Huszonötödik alkalommal rendezik meg idén az Országos Esettanulmány Versenyt (OEV), Kelet-Közép-Európa legfontosabb esettanulmányi versenyét. A verseny célja, hogy a régió legkiemelkedőbb gazdasági egyetemeinek hallgatói valós gyakorlati problémák megoldása során bizonyítsák rátermettségüket nagynevű vállalatok képviselői előtt - tájékoztatták a szervezők a Portfolio-t.

A versenyen minden olyan egyetem hallgatói részt vehetnek, ahol indul magyar nyelvű gazdasági szak. Az előző évek trendjei alapján a Kárpát-medencei régió számos egyeteméről több száz diák jelentkezhet. Az esetek megoldása során a kreativitás, innováció és egyediség mellett fontos a pénzügyi megvalósíthatóság is. A diákok nem csak komplex vállalati problémákkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés