Előfizetői tartalom

Fontos döntés jött a split klímákkal és a kamionokkal kapcsolatban: bővült az EKR-katalógus

Portfolio
Új elemekkel bővítette az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer (EKR) katalógusát az Energiahivatal, így a splitklíma-berendezések fűtési célú alkalmazásával, a professzionális hűtőbútorok és sokkolóhűtők cseréjével, valamint az energiatakarékosabb tehergépjárművek alkalmazásával elérhető energiamegtakarítást is el lehet már számolni – derült ki a legfrissebb Magyar Közlönyből. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) egy másik rendeletmódosítást is kiadott, amely nyomán egyszerűsödött a nagyfogyasztók által kötelezően telepítendő almérőkkel kapcsolatos szabályozás – mutatott rá a MEKH a közleményében.

12 új intézkedéssel bővült az EKR-katalógus A MEKH rámutat, hogy a vállalkozói és közintézményi szféra energiafelhasználásának csökkentését célzó Integrált Energiahatékonysági Projekt eredményeit felhasználva frissítette az EKR-katalógust, azaz a végfelhasználási energiamegtakarítással kapcsolatos adatszolgáltatásról szóló 17/2020. (XII. 21.) MEKH rendeletet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés