Előfizetői tartalom

Mi áll a Gloster újabb nagy dobása mögött?

Portfolio
Komoly változások jönnek a magyarországi felhőszolgáltatások piacán, miután egyesül a Gloster Cloud Zrt. és a Systemfarmer Zrt. Ezzel a Microsoft legnagyobb magyar tulajdonú felhőszolgáltató partnercége jön létre - többek között erről beszélt a Portfolio Checklist keddi adásában Szekeres Viktor, a Gloster Infokommunikációs Nyrt. igazgatósági elnöke.

A magyar felhőszolgáltatási piac már elég érett, az elmúlt 10 évben az emberek megbarátkoztak azzal, hogy az adatok nemcsak egy szerverszobában tárolhatók, hanem távolról is el lehet éri azokat - mondta Szekeres Viktor, hozzátéve, az érettség nem jelenti azt hogy ne lenne komoly bővülési potenciál ebben az ágazatban. Egyes szakértők az évtized végére 50, mások 100 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés