Előfizetői tartalom

Japánra érdemes figyelni 2024-ben

Portfolio
Az elmúlt két évre rányomta a bélyegét az attól való félelem, hogy mennyire lesz súlyos a 2008 óta tapasztalt első tartós gazdasági lassulás, most azonban a körülmények fokozatosan lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy most már inkább a várható expanziós szakasz felé fordítsák a figyelmüket - derül ki a Fidelity International éves felméréséből.

A világjárvány óta első ízben a Fidelity elemzők nagyobb hányada véli úgy, hogy az előttünk álló évben az általuk vizsgált vállalatok költséginflációja inkább csökkenni, mint nőni fog. Egy észak-amerikai Fidelity elemző szerint már senki nem beszél inflációról, a bérköltségek alkották az utolsó „ragadós” aspektust, de úgy tűnik, ezek is jó ütemben normalizálódnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés