Előfizetői tartalom

Nagy lépés a kulcsfontosságú termékek piacán: Japán visszatérne a globális chippiac élmezőnyébe

Portfolio
A Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC) megnyitotta első japán üzemét, amely lehetővé teszi, hogy még az év végén elkezdje a Sony és a Renesas számára készülő okostelefon- és autóipari chipek gyártását. A lépés jelentős mérföldkövet jelent a vállalat számára, mivel ez az első külföldi gyára, amely 2018 óta megkezdi a működését – írta a Nikkei Asia.

A Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC) ünnepélyesen megnyitotta első japán üzemét. A tervek szerint az év végére itt kezdik el gyártani a Sony és a Renesas számára készülő okostelefon- és autóipari chipeket. Ez az első külföldi üzem, amelyet a tajvani chipgyártó óriás külföldön nyit 2018 óta. Az átadást követően még nem azonnal kezdenek bele a kulcsfontosságú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés