Előfizetői tartalom

Idén ősszel tizedik alkalommal tér vissza a Brain Bar

Portfolio
Idén tizedik alkalommal nyitja meg kapuit Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a budapesti Brain Bar. A szervezők a Portfolio-t arról tájékoztatták, hogy idén szeptemberben olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy létezik-e határa a mesterséges intelligencia fejlődésének? Tényleg az influencerek jelentik a kapitalizmus jövőjét? Hogyan lehet jól befektetni akár egy egészen kis összegű megtakarítást is? A diákok és pedagógusok számára ingyenes fesztiválnak szeptember 26-27-én a Magyar Zene Háza ad otthont.

Újabb és újabb háborúk, klímaválság és napról napra okosabbnak tűnő gépi intelligenciák - egy Z-generációs fiatalnak ma válságok egész sora közepette kell barátokat, iskolát, életcélt választania. Nem csoda, hogy a jövőtervezés egyre nehezebb a fiataloknak: a Brain Bar saját kutatásai szerint a pályakezdők fele egyáltalán nem tudja, milyen irányba induljon el, 41%-a...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés