Előfizetői tartalom

Itt a nagy bejelentés: még egy évig gáztakarékosságot kér a tagállamoktól Brüsszel

MTI
|
Portfolio
Március 31-én lejár az a sürgősségi EU-s jogszabály, amely 15 százalékos megtakarítási célt irányzott elő a tagállamok gázfogyasztásában a 2017 és 2022 márciusa közötti átlaghoz képest. Az Európai Bizottság azt ajánlja, hogy az uniós tagállamok az ellátás biztosítása és a piacok stabilizálása érdekében továbbra is takarékoskodjanak a gázzal és még egy évvel kitolná a kijelölt 15 százalékos fogyasztáscsökkentési célt jövő március 31-ig - olvasható a brüsszeli testület keddi sajtóközleményében.

Vállalati Energiamenedzsment 2024 A gázpiac kilátásairól is szó lesz a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment 2024 konferencián. Információ és jelentkezés A vállalkozások és a polgárok gázmegtakarításai EU-szerte jelentősen hozzájárultak az energiaválság kezeléséhez, amelyet Oroszország két évvel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés