Előfizetői tartalom

Mi folyik a magyar rendelőkben? Ítéletet mondtak a betegek

A magyar betegek érzülete szerint az állami egészségügyi járóbeteg-ellátás kicsit jobban teljesített 2023-ban, mint 2022-ben, míg a magánellátás megítélése stagnált - derül ki a Prémium Egészségpénztár másodszor elvégzett átfogó felméréséből. Érdemi elmozdulást történt viszont a magán diagnosztikai ellátások megítélésében. Ennek részletes eredményeit egy szerdai sajtóeseményen mutatta be Erdős Attila, a pénztár igazgatótanácsának elnöke, ezt követően pedig egy kerekasztalbeszélgetés keretében osztották meg szakértők a véleményüket a hazai egészségügy aktuális helyzetéről és legfontosabb kérdéseiről.

Erdős Attila, a Prémium Egészségpénztár Igazgatótanácsának elnöke előadását azzal kezdte, hogy felidézte az első, tavalyi felmérésük eredményét, ami az állami és magánegészségügyi járóbeteg-ellátás 2022-es lakossági megítélését mutatta be. Ugyanezt a reprezentatív kutatást elvégezte az egészségpénztár 1000 fő telefonos megkérdezésével, a tavaly június...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés