Előfizetői tartalom

Google Trends: így lehetsz mindig naprakész perceken belül

Portfolio
Cikkünkben bemutatjuk a Google Trends alapjait, a Google Trends használatának főbb tudnivalóit. Mik a legfelkapottabb témák, hírek a világban vagy Magyarországon? Melyik téma érdekli jobban az embereket egy adott idősávban? A Google Trends lehetőséget nyújt a világban zajló dolgok felfedezésére, valamint ha kész kérdéseid vannak, segítséget nyújt hipotéziseid megerősítésében vagy éppen megcáfolásában.

Miért hasznos a Google Trends? A Google Trends segítségével a Google felületeinek (Google-keresés, Google Hírek, YouTube) aktuális keresési trendjeit láthatjuk, vagyis azt, hogy az emberek milyen témákat követnek – vagy éppen nem követnek. Ezáltal megtudhatjuk, mi érdekli a Google felületeit használókat, illetve ha szükségünk van rá, ezeket az adatokat vizuálisan is megjeleníthetjük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés