Előfizetői tartalom

Orbán Viktor hamarosan nagy bejelentéseket tehet

Portfolio
Hétfőn 10 órakor veszi kezdetét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szokásos, minden évben megrendezett Gazdasági Évnyitó rendezvénye, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mellett felszólal majd Varga Mihály pénzügyminiszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is. A Portfolio az eseményről élőben tudósít a helyszínről.

Hagyományosan nagy figyelem és érdeklődés szokta övezni az MKIK rendezvényét, amin már hosszú ideje képviselteti magát Orbán Viktor és régóta ebben az összetételben állnak a színpadra a gazdaságpolitika döntéshozói (nevezetesen Matolcsy György jegybankelnök nélkül). Több szempontból is fontos lehet az esemény: Általánosságban véve figyelnek az eseményre a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés