Előfizetői tartalom

Google Trends: így értsd meg, mi érdekli a nagyvilágot

Portfolio
Előző cikkünkben bemutattuk a Google Trends alapjait, a Google Trends használatának főbb tudnivalóit. Most összefoglaltuk, pontosan hogyan kell értelmezni a Google Trends adatait ahhoz, hogy megtudjuk, mik a legfelkapottabb témák, hírek a világban és Magyarországon. Mely témák érdeklik legjobban az embereket egy adott idősávban vagy területen, és pontosan mit jelent ez? A Google Trends lehetőséget nyújt a világban zajló dolgok felfedezésére, valamint ha kész kérdéseid vannak, segítséget nyújt hipotéziseid megerősítésében vagy éppen megcáfolásában.

Felfedezés a Google Trendsben A Google Trends adatait az ingyenesen használható „Felfedezés” eszközzel vizsgálhatjuk meg. A keresési adatok témák szerint vannak csoportosítva, hogy minél teljesebb képet kapjunk arról, hogy mire keresnek intenzíven az emberek. Kép forrása: Google Trends A Kezdőlap fülön megjelenő, elmúlt 24 órában felkapottnak számító ajánlott témák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés