Előfizetői tartalom

Változnak az energiahatékonysági járulék megfizetésének szabályai

Portfolio
Megjelent a kormány társadalmi egyeztetési felületén egy rövid energiaügyi minisztériumi rendelettervezet, amelyből az derült ki, hogy kis mértékben változnak az energiahatékonysági járulék megfizetésének szabályai. Az EKR rendszer lehetőségeiről, eredményeiről és a hitelesített energiamegtakarítások tőzsdei értékesítési lehetőségeiről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján.

Az EM rendelettervezetének összefoglalója és indoklása is rögzíti, hogy „Az energiahatékonysági járulék megfizetésének szabályait jelenleg veszélyhelyzeti kormányrendelet, az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény veszélyhelyzet ideje alatt történő eltérő alkalmazásáról szóló 671/2021. (XII. 2.) Korm. rendelet szabályozza. A veszélyhelyzeti rendeletek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés