Előfizetői tartalom

Siralmas adat jött a magyar boltokból

Portfolio
Megakadt a kiskereskedelmi forgalom emelkedése januárban, azután hogy 2023 decemberében már láttuk a fellendülés jeleit. Úgy tűnik, a fogyasztói bizalom lassan épül vissza itthon, annak ellenére, hogy a minimálbér és a garantált bérminimum már decemberben emelkedett, vagyis ezt az emelt összeget az érintettek január elején megkapták.

A hazai boltok forgalma nem változott januárban az előző hónaphoz képest, vagyis az az 1,4 százalékos növekedés, amelyet decemberben láttunk szintén havi bázison, egyelőre csak egy egyszeri megugrás volt. Bár az évkezdet jellemzően gyengébb, idén már számíthattunk némi élénkülésre, hiszen januárban megkapták az érintettek az emelt minimálbért és garantált bérminimumot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés