Előfizetői tartalom

Bemutatják Damien Hirst korábban soha nem látott műveit

műtárgy.com
2024. március 2. és június 23. között Damien Hirst a franciaországi Château La Coste egészét beveszi a The Light That Shines című nagyszabású kiállításával. Az 500 hektáros terület mind az öt pavilonját olyan neves építészek tervezték, mint Renzo Piano, Oscar Niemeyer és Richard Rogers. A tárlat mintegy 90 szobrot és festményt foglal magában. Hirst ikonikus sorozatai mellett eddig olyan soha nem látott műveket mutat be, mint például a Natural History, amely különféle konzervált állatokat, például teheneket, madarakat, cápákat sorakoztat fel.

A Natural History sorozat alkotásai a Damien Hirst: The Light That Shines kiállításon a Château La Coste-ban Forrás: Designboom Damien Hirst gazdag munkássága a szépség, a vallás, a tudomány, az élet és a halál bonyolult kölcsönhatását vizsgálja. Hirst, aki arról híres, hogy formaldehiddel tartósít állati testeket, a Château La Coste Renzo Piano pavilonjában mutatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés