Előfizetői tartalom

300 négyzetméteren lángol egy visegrádi hotel tetőszerkezete

Portfolio
A Visegrádi Hotel Silvanus épületének felső része és tetőszerkezete szombaton délelőtt mintegy 200-300 négyzetméteren kigyulladt, a tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozattal vonultak ki, jelenleg is oltják a lángokat, miközben a hotelből minden vendég időben kimenekült - írta meg a Telex. UPDATE: szombat délután ra körülhatárolták a lángokat a visegrádi Hotel Silvanusban, és jelenleg az utómunkálatokat végzik a tűzoltók.

Szombat délelőtt a Visegrádon található Hotel Silvanus épületének felső része és tetőszerkezete kigyulladt, körülbelül 200-300 négyzetméteren terjedt a tűz – erősítette meg a Telex értesüléseit a Pest megyei katasztrófavédelem. Az oltásra a tűzoltóság a legmagasabb, ötös riasztási fokozattal reagált, hivatásos és önkéntes egységekkel egyaránt. Jelenleg is intenzív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés