Előfizetői tartalom

Kormánybiztost nevezett ki Orbán Viktor a bős-nagymarosi vízerőmű rendezésének ügyére

Portfolio
Azon a napon, amikor a szlovák parlament elnöke Budapestre látogatott a Sándor-palotába, és a Karmelita kolostorba, illetve Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter átadott egy újabb hidat az Ipolyon szlovák kollégájával, a szlovák-magyar viszony egyik kritikus ügyében, a bős-nagymarosi vízerőmű rendezetlen ügyében kormánybiztost nevezett ki Orbán Viktor miniszterelnök.

Az erről szóló kormányhatározat már meg is jelent a hétfő esti Magyar Közlönyben, illetve kiadott róla egy közleményt az Energiaügyi Minisztérium. A feladatot ugyanis a tárca közigazgatási államtitkára, Czepek Gábor kapta meg külön díjazás nélkül, aki továbbra is ellátja ezt a feladatát, illetve az MVM Zrt. Igazgatóságának elnöki feladatait, és ezek mellet hajtja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés