Megvan Vámos György utóda az OKSZ élén
Gazdaság

Megvan Vámos György utóda az OKSZ élén

Portfolio
2024. március 23-tól Kozák Tamás váltja Vámos Györgyöt az OKSZ főtitkári pozíciójában - adta hírül a szervezet. Kozák Tamás, mint az OKSZ főtitkára, első szakmai előadását a Pénzcentrum és a Portfolio által szervezett RETAIL DAY 2024 konferencián tartja, április 11-én.

Kozák Tamás közgazdász, korábban államigazgatási köztisztviselőként vett részt több, a kereskedelmi szektort érintő jogszabály, például az új kereskedelmi törvény előkészítésében. Az üzleti szféra különböző területein töltött be közép-, illetve felsővezetői tisztséget, jelenleg egyetemi oktatóként dolgozik.

A Magyar Közgazdasági Társaság Kereskedelmi Szekciójának elnökeként Kozák Tamás a tudomány és a gyakorlati tudás ötvözésére törekszik és a kereskedelmi ágazat kitüntetett szereplőivel folyamatosan együttműködik.

Az OKSZ – az új főtitkár aktív közreműködésével - megújul, azért fog dolgozni, hogy olyan szabályozási környezetben működhessenek a kereskedelmi vállalkozások, amely hosszabb távon is biztosítja a kiszámítható működési környezetet. Az OKSZ, a tagvállalatok gazdasági súlyára tekintettel, a kormányzat kiemelt partnere kíván lenni a kereskedelemmel kapcsolatos döntések meghozatala során.

Kozák Tamás előadóként részt vesz a Pénzcentrum és a Portfolio által közösen szervezett, április 11-én megrendezésre kerülő RETAIL DAY 2024 konferencián. Ha nem akarsz lemaradni arról, hogyan képzeli a szervezet jövőjét, illetve hogyan látja a kiskereskedelmi szektor helyzetét a szakember, akkor regisztrálj még ma!

Dr. Kozák Tamás
Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ), főtitkár
Dr. Kozák Tamás szakmai pályafutása során több szállal is kapcsolódott a kereskedelemhez. Klauzál Gábor, illetve Baross Gábor díjas közgazdász, korábban államigazgatási köztisztviselőként vett részt t
Tovább
Dr. Kozák Tamás szakmai pályafutása során több szállal is kapcsolódott a kereskedelemhez. Klauzál Gábor, illetve Baross Gábor díjas közgazdász, korábban államigazgatási köztisztviselőként vett részt t Tovább

Címlapkép forrása: Getty Images

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Lehullt a lepel Oroszország harckocsijairól - Ez lesz majd, ami eldöntheti a háborút?
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
balaton