Előfizetői tartalom

Több ezer milliárd dollár adót szedne be Biden a vállalatoktól és a gazdagoktól

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök költségvetési javaslata a következő tíz évben 4 951 milliárd dollárral növelné az adóbevételeket, beleértve a vállalkozásokat és a tehetős magánszemélyeket, valamint hagyatékok adóterheinek jelentős emelését, miközben új programokat is indítana az alacsony és közepes jövedelmű amerikaiak támogatására.

Az amerikai elnök, Joe Biden által előterjesztett költségvetési javaslat szerint az Egyesült Államok adóbevételei a következő tíz évben 4 951 milliárd dollárral nőnének. Ennek keretében a vállalkozásokra vonatkozó adók 2,7 ezermilliárd dollárral, míg a tehetős egyének és örökségek adói közel 2 ezermilliárd dollárral emelkednének - tájékoztatott az amerikai pénzügyminisztérium....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés