Előfizetői tartalom

Kutatás jelent meg a Covid-oltásokról: ezt jobb, ha mindenki tudja

Portfolio
A Stanford Medicine kutatóinak tanulmánya rámutat, hogy a Covid-19 elleni rendszeres emlékeztető oltások különösen fontosak a 65 év felettiek és az immunrendszerükben gyengeséggel küzdők számára, mivel ezek a csoportok nagyobb védelmet élveznek a súlyos megbetegedésekkel és halálozással szemben; ezzel szemben a fiatalabb korosztályok esetében az emlékeztető oltások előnyei szerényebbek - közölte a med.stanford.eu.

A Stanford Medicine kutatócsoportja, melyet Nathan Lo, a fertőző betegségek specialistája vezetett, egy új tanulmányban vizsgálta a Covid-19 elleni emlékeztető oltások gyakoriságának hatását a különböző csoportokban. A kutatás célja az volt, hogy választ adjon arra a gyakran felmerülő kérdésre, milyen sűrűn szükséges az emlékeztető oltások beadása. A kutatás eredményeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés