Előfizetői tartalom

Nagy nevekkel jön a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája

Portfolio
Erős szakmai programmal, és nagy nevekkel rendezzük meg egy hónap múlva a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment 2024 című konferenciánkat, egy új, egésznapos rendezvényünket. Az április 11-i esemény tervezett programja, illetve az előadók és a panelbeszélgetők köre már majdnem teljes, és óriási az érdeklődés a rendezvény irányt. Regisztráljon itt, és jöjjön el, hogy megismerhesse a legfrissebb energiabeszerzési, energiaoptimalizálási, energiahatékonysági és zöld energia beszerzési, elosztási lehetőségeket, illetve megoldásokat!

Amint a Portfolio ősszel elsőként megírta: Magyarországon volt messze a legmagasabb a villamos energia ára az Európai Unióban a közepes és nagyvállalati fogyasztók körében 2023 első felében, és a gázáraknál is kirívó volt a helyzet több fogyasztói sávban. Mindez jelentős költségoldali versenyképességi hátrányt okozott sok cégnek, és bár azóta a gáz- és áramárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés