Előfizetői tartalom

Óvatos tervekkel állt elő a Volkswagen

Portfolio
A Volkswagen a nehéz gazdasági körülmények és az erős piaci verseny ellenére 3 százalékos növekedést vár autóeladásaiban idén, ami jóval alacsonyabb, mint a 2023-as növekedés. A vállalat mindenesetre optimizmussal tekint a következő évre, miközben nagyszabású új modellbemutatókra és a nyugat-európai piac élénkülésére számít - írja a Reuters.

A Volkswagen a jelenlegi gazdasági környezetben és a fokozódó piaci verseny ellenére 3%-os növekedést prognosztizál az autóeladások terén az idei évre. Ez az előrejelzés jelentősen alacsonyabb, mint a 2023-as év során elért 12%-os növekedés, amikor a cég 9,24 millió járművet szállított ki. Arno Antlitz, a Volkswagen pénzügyi vezetője szerint bár az általános gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés