Előfizetői tartalom

Minden MVM-ügyfél hamarosan fontos levelet kap

Portfolio
Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. az ügyféladatok naprakészen tartása végett 2024 első félévében adategyeztetést végez, melynek keretében telefonon, online és személyesen is felkeresi ügyfeleit. Mindenkit figyelmeztetnek, hogy csak hivatalos elérési utakat használnak majd, ezért az emberek ne üljenek fel a csalóknak.

Az adategyeztetés során az MVM Next az ügyfél hivatalos okmányaiban szereplő személyes adatokat és elérhetőségeket (pl. név, lakcím, születési hely és idő, anya neve, telefonszám, e-mail-cím) ellenőrzi és javítja szükség esetén. Az ellenőrzéshez személyi igazolványra, lakcímkártyára és villany- vagy gázszámlára van szükség. Az MVM Next e-mailben is felkeresi ügyfeleit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés