Előfizetői tartalom

Újbudát összekötik Újpesttel - Bejelentették a legújabb fonódó villamost

Portfolio
A BKK bejelentése alapján a Váci úton és a Bajcsy-Zsilinszky úton visszaépítik a villamosvágányokat, így összekötik az észak-pesti 12-es és 14-es, valamint a dél-budai 47-49-es villamosvonalakat, amelyek összekapcsolásával napi utazások száma várhatóan 100 ezerről 160 ezerre növekszik, miközben a belváros autóforgalom napi kétezerrel csökkenhet - írja a 444.hu.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden tartott sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a Váci úton és a Bajcsy-Zsilinszky úton visszaépítik a villamosvágányokat. Ennek eredményeképpen összekapcsolásra kerülnek az észak-pesti 12-es és 14-es villamosok, amelyek jelenleg a Lehel térig közlekednek, valamint a dél-budai 47-49-es villamosok, melyek a Deák térig járnak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés