Előfizetői tartalom

Orbán Viktor kifakadt: nyugati katonák ne állomásozzanak Ukrajnában!

Portfolio
Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió "Jó reggelt, Magyarország" c. műsorában megdöbbentőnek nevezte Emmanuel Macron korábbi ötletét, hogy nyugati szárazföldi erők állomásozzanak Ukrajnában. "Most már ott tartunk, hogy a NATO országainak katonai szintű bevonódásáról beszélünk. Ha fegyveres konfliktusba kerülnek Oroszországgal, akkor nincsen messze a világháború" - tette hozzá. Az ukrán gabona ügyéről és a fővárosi főpolgármester-választásról is véleményt formált a miniszterelnök.

2024. március 22. 07:54 Megosztás Önkormányzati választások Szentkirályi Alexandra lesz a fővárosi főpolgármester jelöltje a Fidesznek. Ennek kapcsán Orbán kifejtette, hogy a legfontosabb, hogy az EU-tól járó pénzt Magyarország megkapja. Ez Budapest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés