Előfizetői tartalom

Orbán Viktor látogatásán hatalmas befektetéseket jelentettek be a boszniai Szerb Köztársaságban

Portfolio
A magyar kormány 140 millió euró (54,5 milliárd forint) értékben támogat infrastrukturális és energetikai projekteket a boszniai Szerb Köztársaságban, beleértve hulladékgazdálkodási programokat és megújuló energiaforrásokra épülő parkokat, amelyeket a Veolia, az MVM és az Alteo vállalatok valósítanak meg, miközben Orbán Viktor miniszterelnök a régió gazdasági növekedésének támogatását ígéri.

A magyar kormány jóváhagyta, hogy 140 millió euró értékben támogasson infrastrukturális és energetikai fejlesztéseket a boszniai Szerb Autonóm Köztársaságban. Ezt a döntést Radovan Viskovic, a régió miniszterelnöke, és Nagy Márton, Magyarország gazdasági minisztere közösen jelentette be pénteken – számolt be a Reuters. A finanszírozásra kiválasztott projektek közé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés