Torlódás van több autópályán is
Gazdaság

Torlódás van több autópályán is

Portfolio
Az M0-son, az M3-as és M7-es autópályán is torlódásra kell számítani terelés miatt - írja az Útinform.
  • Az M0-s autóúton, a keleti szektorban, Gyál térségében, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 36-os és a 34-es km között munkavégzés miatt a belső sávot lezárták. A torlódás 1 km.
  • Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldal bevezető szakaszán, a 14-es ésa 10-es km között, Terelés kiépítés miatt egy sávot lezártak. A torlódás 2 km.
  • Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Tárnok térségében, a 21-es és a 22-es km között, geodéziai mérést végeznek, a belső sávot lezárták. A torlódás 3 km.
  • A 2-es főúton, Szendehely és Rétság között egy műszaki hibás kamion vesztegel a Rétség felé vezető oldal egyik sávján, emiatt jelenleg az 52-es km-nél mindkét irányban csak egy-egy sáv járható.
  • Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 165-ös km-nél a Szeged-nyugat/Domaszék csomópont lehajtó ágát lezárták. Kerülni az M5-ösön tovább haladva Röszke irányába, majd a 173-as km-nél lévő Szeged-dél csomóponton keresztül visszafordulva lehet!

A magyar-szlovén határonm Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as út) a szlovén határátkelő előtt műszaki ok miatt lezárták. Szlovéniába a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán két hosszabb szakaszon kezdődtek olyan felújítási munkák, melyek pihenőhelyeket érintenek és a benzinkút használatát is korlátozzák.

Az egyik munkavégzés kapcsán a Polgári csomópontot és a 183-as km-nél lévő Görbeházi benzinkutas pihenőt is lezárták, a másik munka miatt a 214-es km-nél lévő Kálmánházi pihenő nem használható, és itt sem lehet a benzinkútra kihajtani. Tankolási lehetőség csak jóval előtte, a 106-os km-nél, a Rekettyés pihenőhelynél (MOL), majd a 142-es km-nél, a Geleji pihenőhelynél lévő töltőállomáson (Shell) van.

Ezenkívül újabb terelést építettek ki burkolat felújítás miatt Mezőszemere térségében is. A főváros felé vezető oldalt lezárták a 127-es és 120-as km között, így a Budapest felé haladók az ellenkező oldal belső sávján haladnak, Vásárosnamény felé pedig a külső és leállósávon megy a forgalom. A munkálatok miatt Budapest felé a Mezőkövesdi csomópont le- és felhajtó ágát, valamint a Mezőszemerei pihenőt is lezárták.

Címlapkép forrása: Getty Images

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
cimlap_naperomu0327