Előfizetői tartalom

A szemünk láttára omlik össze Kína? Nem, ez valami más

Portfolio
A kínai gazdaságot övező rövid távú kihívások és hosszú távú bizonytalanságok bőségesek, de a kínai gazdasággal és piacokkal szembeni széles körű pesszimizmus túlzottnak tűnik az ING elemzője szerint. Lynn Song úgy gondolja, hogy az ország inkább egy szükséges átalakulásban van, mintsem hosszú távú hanyatlásban. A befektetők számára kulcsfontosságú a kihívások és az időtáv megértése.

A kínai gazdaság fontos válaszúthoz érkezett Kína gazdasága fontos válaszúthoz érkezett, miután a modern történelem egyik leglenyűgözőbb növekedési csodáján ment keresztül. Kína rövid távú kihívásai jól azonosíthatók: az ingatlanszektor, a gyenge bizalom és a helyi kormányzati adósság az a három fő kérdés, amely általában először eszünkbe jut. Ezek komoly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés