Előfizetői tartalom

Önkormányzati választás 2024: közel az idő, de mennyire készül az ország?

Portfolio
Közeleg a 2024-es magyarországi önkormányzati választási kampány, a Nemzeti Választási Iroda pedig már meg is kezdte a szavazóköri névjegyzékbe vételről szóló értesítők megküldését a választópolgárok számára. Mit mutatnak az emberek Google-keresései, mennyire látszódik a kampány közeledte? Melyik önkormányzati választás volt eddig a legintenzívebb az internetes kereséseket tekintve?

Önkormányzati választás 2024: érkeznek az értesítők A Nemzeti Választási Iroda az április 3-i névjegyzéki adatok alapján megkezdte a szavazóköri névjegyzékbe vételről szóló értesítők megküldését a választópolgárok számára. Az értesítő egyebek mellett tartalmazza a szavazás helyét és idejét, valamint azt is, hogy a választópolgár mely választásokon szavazhat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés