Előfizetői tartalom

Súlyos dolgok derültek ki a Pfizer-vakcina gyártójáról

Portfolio
A brit gyógyszerészeti felügyelet (PMCPA) megállapította, hogy a Pfizer öt alkalommal sértette meg a 2019-es szabályozási kódexet. A vállalat azzal ment túl messzire, hogy egy nem engedélyezett gyógyszert népszerűsített és félrevezető állításokat tett közzé a Covid-19 vakcinájáról a közösségi médiában. A hatóság szerint a lépés aláásta a gyógyszeriparba vetett bizalmat - jelentette az ír Gript.

Bírálta a Pfizer gyógyszergyártó vállalatot az Egyesült Királyság gyógyszerészeti felügyelete egy 2023 februárjában benyújtott panaszt követő vizsgálat eredményeként. Az észrevétel a Pfizer több vezető munkatársának közösségi médiában közzétett bejegyzésére vonatkozott, amelyeket Dr. Berkerly Phillps, a Pfizer UK orvosi igazgatója is megosztott az X platformon. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés