Előfizetői tartalom

Ijesztő jelenség ütötte fel a fejét: tömegesen perelnek be háziorvosokat oltásellenes szülők

Portfolio
Erőre kaptak idehaza az oltásellenes mozgalmak - derül ki a Telex riportjából. A legújabb trend a portál szerint, hogy a gyerekkori kötelező oltások hatásosságát kérdőjelezik meg. A lap megkeresésére a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ is válaszolt, elismerve azt, hogy tömegesen indultak el védőoltás alóli mentesítési eljárások, valamint peres eljárásokat indítanak a háziorvosok ellen.

Az oltásellenesek háziorvosok ellen indítanak pereket tömegesen, mert azok nem hajlandók gyerekeik számára olyan egészségügyi igazolást kiállítani, amivel megtagadhatnák a gyerekkorban kötelezően beadandó vakcinákat - írja a lap. A portál megkereste a népegészségügyi hatóságot, amely részletesen válaszolt a kérdésekre. Hangsúlyozta az NNGYK, hogy a védőoltások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés