Előfizetői tartalom

Az energiafelhasználásban a tudatosság mindenek felett áll

Portfolio
Míg korábban egy üzemben az energiafogyasztás csak a termelés velejárója volt, amit minél fájdalommentesebben ki kellett elégíteni, addig mára kulcsszereplővé vált a hétköznapokban. A cégvezetőknek fel kellett ismernie, hogy vége az olcsó energia korának, és a versenyképességet csak tudatos energiamenedzsmenttel lehet megőrizni - derült ki a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája harmadik szekciójának panelbeszélgetése során, amelyben terepen dolgozó szakértők, tanácsadók osztották meg értékes tapasztalataikat.

Csordás Zoltán, AUTENT Solutions Kft. épületgépészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozó vállalat ügyvezető tulajdonosa szerint a klímaváltozás néhány év alatt gyökeresen megváltoztatta a vállalatvezetők hozzáállását. Míg korábban nem okozott problémát egy-egy melegebb nap az üzemben, addig ma, a hőhullámok idején a megnövekedett selejtszám és termeléskiesés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés