Előfizetői tartalom

60 éve nem látott járvány tombol Csehországban

Portfolio
Csehországban több mint hat évtizede nem regisztráltak annyi szamárköhögéses esetet, mint az idei évben, ami fokozott érdeklődést váltott ki a védőoltás iránt, ám az egészségügyi rendszer nem áll készen a növekvő kereslet kezelésére. Az egészségügyi minisztérium külföldről származó vakcinabeszerzéssel igyekszik megfékezni a betegség terjedését - számolt be az Infostart.

Csehországban idén tavasszal több mint hat évtizede nem tapasztalt mértékben nőtt a szamárköhögéses megbetegedések száma. Az év elejétől kezdve folyamatosan terjedő betegség iránt fokozódó érdeklődés mutatkozik a védőoltások iránt, viszont a cseh egészségügyi rendszer nem áll készen ekkora kereslet kezelésére. Az Egészségügyi Minisztérium bejelentette, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés