FONTOS Rogoff: Tényleg gyengülhet a dollár, ha Trump nyeri az elnökválasztást?
 
Előfizetői tartalom

60 éve nem látott járvány tombol Csehországban

Portfolio
Csehországban több mint hat évtizede nem regisztráltak annyi szamárköhögéses esetet, mint az idei évben, ami fokozott érdeklődést váltott ki a védőoltás iránt, ám az egészségügyi rendszer nem áll készen a növekvő kereslet kezelésére. Az egészségügyi minisztérium külföldről származó vakcinabeszerzéssel igyekszik megfékezni a betegség terjedését - számolt be az Infostart.

Csehországban idén tavasszal több mint hat évtizede nem tapasztalt mértékben nőtt a szamárköhögéses megbetegedések száma. Az év elejétől kezdve folyamatosan terjedő betegség iránt fokozódó érdeklődés mutatkozik a védőoltások iránt, viszont a cseh egészségügyi rendszer nem áll készen ekkora kereslet kezelésére. Az Egészségügyi Minisztérium bejelentette, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés