Komoly áremelés jön a népszerű streaming szolgáltatásban, de sok más is változik
Gazdaság

Komoly áremelés jön a népszerű streaming szolgáltatásban, de sok más is változik

Portfolio
A streaming szolgáltatások világában újabb változásokra készülhetnek a felhasználók, ugyanis május 21-től az HBO Max neve Maxra változik, és a felhasználók számára új funkciók, sorozatok és filmek várnak elérhetővé. Ezzel párhuzamosan viszont jelentősen emelkedik a streaming előfizetési díja is, mivel bővül a szolgáltatáskínálat is.

Május 21-től, amikor a felhasználók megnyitják az HBO Max alkalmazást, arra kéri majd őket a rendszert, hogy töltsék le a Max alkalmazást, ugyanis megváltozik a szolgáltatás neve. Ha a hbomax.com oldalt nyitják meg, automatikusan átirányításra kerülnek a max.com oldalra – derül ki az ügyfeleknek küldött tájékoztatóból.

A Maxhoz kapcsolódó számlázási és bejelentkezési adatok ugyanazok maradnak, mint az HBO Max esetében, és a profilok, az előzőleg megnézett tartalmak és a "Saját lista" is átkerül a Maxra, így a felhasználók ott folytathatják a streamelést, ahol abbahagyták.

Az HBO Max-előfizetők továbbra is élvezhetik a jelenlegi csomagjuk funkcióit, az induláskor legalább 60 napig az HBO Max-előfizetés jelenlegi ára nem változik. 2024. július 23-án vagy az utána esedékes megújítási dátummal

a csomagok díja évi 18 990 forintról a Standard mód az akkor érvényes éves díjára változik, várhatóan 27 900 forint/évre.

A szolgáltató érvelése szerint azért emelnek árat, mert a Max több funkciót kínál majd.

Ha a felhasználók nem szeretnék az új áron folytatni az előfizetést, akkor az HBO Max/Max-fiókjuk előfizetési beállításaiban bármikor módosíthatják vagy lemondhatják az előfizetést a 2024. július 23-i vagy az utána esedékes megújítási dátum előtt. Ha egy alkalmazás-áruházon keresztül fizetnek elő, akkor az előfizetést közvetlenül az alkalmazás-áruházban található fiókjukon keresztül mondhatják le.

A Max esetében a Felhasználási feltételeket frissíteni fogják annak érdekében, hogy azok pontosan leírják a Max-platform felépítését és a közelgő változásokat, beleértve az elérhetővé váló tartalmak, hirdetések, funkciók, csomagok és kiegészítő szolgáltatások, illetve tranzakciók típusait. Az új jogi leírás magyarázatot tartalmaz arra vonatkozóan is, hogy a Maxon keresztül hozzáférést kaphatnak élő tartalmakhoz, például csatornákhoz és események streameléséhez.

Ez az élő tartalom tartalmazhat reklámot, szponzorációt, termékmegjelenítést vagy egyéb megszakításokat, amelyek eddig nem voltak az HBO platformjain.

Címlapkép forrása: Getty Images

Kiszámoló

Itt a nyár, itt a roaming frász ideje

Itt a nyár, a vakációk és ezzel együtt a roaming frász ideje is. Az Unió nagyon helyesen rálépett a mobilszolgáltatók nyakára, az addigi szabadrablást felváltotta az, hogy az Unión belül ug

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Jön a felturbózott szuperállampapír! Itt vannak a részletek
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Székesfehérvár
2024. június 4.
Financial IT 2024
2024. június 11.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Schneider Electric Dunavecse Szijjarto Peter