FONTOS Szép csendben ádáz küzdelem zajlik: hamarosan eldől, ki lesz a világ egyik leghatalmasabb vezetője
 
Előfizetői tartalom

Reagáltak a független kutasok: veszteséges üzemeltetésre kényszeríti őket a kormány

Portfolio
A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni - írja az rtl.hu. A csatorna híradójában pedig arra hívta fel a figyelmet: veszteséges üzemelésre kényszerítené a kormány a benzinkutakat, ha kizárólag tőlük várná az üzemanyagok árának csökkentését.

Bulgária és Lengyelország nem régiós országok. Nem gondolom, hogy bárki Várnába vagy Varsóba járna tankolni, velük nem kéne bármit is összehasonlítani – mondta az rtl.hu érdeklődésére Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke. Az RTL Híradónak pedig azt mondta, hogy az árrésükből legfeljebb néhány filléres árcsökkentésre futná, a kormánynak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés